lauantai 4. huhtikuuta 2009

Villahousuja

Täällä on puikot heilunu, ja kaikenlaista on syntyny, mutta mä en vaan saa aikaiseksi päivittää blogia. Korjataan nyt tämä vääryys, edes hetkeksi.



Mulla on hahtuvaa. Liikaa hahtuvaa. Mutta mä tiedän miten päästä siitä eroon. Jei! Mä (ja muutama muu ahkera äiti-ihminen) neulon villahousuja hyvään tarkoitukseen. Tämä hyvä tarkoitus on Tampereella toimiva äitien (ja lapsiperheiden) kohtaamispaikka, Tampereen Napapiiri. Napapiiri toimii täysin vapaaehtoisvoimin, vertaistukeen perustuen. Tämä tarkoittaa suomen kielellä sitä että vuokra-rahat maksetaan itse toiminnan kautta, käyttö/osallistumismaksuilla, lahjoituksilla, yms.

Nää hahtuvat tulee myyntiin Kestovaippayhdistyksen keväthulinoille Sampolaan, 9.5.2009. Jos puikot heiluu ahkeraan myös hulinoiden jälkeen, saattaa näitä saada ostaa muualtakin, esim. Napapiiriltä. Tulot housujen myynnistä menee suoraan Napapiirille, housujen neulojalla on oikeus saada langan hinta takaisin myydyistä housuista. Malli on tuttu Tiuhtis, joka on edelleen ilmaisena esim. Kestovaippainfolla. Ohje tulee pysymään ilmaisohjeena, vaikka sillä tehtyjä housuja myydäänkin. (Jos Sinua kiinnostaa neuloa Tiuhtiksia Napapiirin hyväksi, ota yhteyttä! Kaikki muu myyntiin neulominen tällä ohjeella on edelleen kielletty.)


Napapiirillä olen tavannut monia ihania ihmisiä, niistä haluan mainita nyt yhden, aivan ihanan energisen ja erityisesti synnytysasoista kiinnostuneen Terhin. Käykääs Terhin blogissa jos synntysasiat kiinnostaa, Terhi kirjoittaa ihanasti!