lauantai 24. toukokuuta 2008

Silmukkamerkkejä

Vanhassa blogissa oli tekemiäni silmukkamerkkejä kaupan. Nostan tänne myymättä jääneet esille uusissa kuvissa. Toistaiseksi en tee näitä enempää. Kuvien alla on hinnat postikuluineen, jos kiinnostut jostain merkeistä niin laitahan sähköpostia.


"Puolukoita ja mustikoita" myyty


"Tricolori" 4kpl/5€


"Pronssinväriset pitkät helmet" 4kpl/5€


"Vaalean siniset pitkät helmet" 5kpl/6€

Pahoittelen kuvissa olevia heijastumia, silmukkamerkit on pakattu sellofaaniin joka heijastelee noin...

perjantai 23. toukokuuta 2008

Villikset valmiina...

...mutta kenen jalkaan ne sopisi? Jos luo silmukat tammikuussa ja päättelee toukokuussa, niin eihän siinä kovin hyvin käy. Laitan nyt kuitenkin kuvia housuista, joihin on jo olemassa ohjekin. Julkaisin sen toistaiseksi kestovaippainfossa, ehkä vielä joskus täällä blogissakin tulee tuo olemaan.
Eli Tiuhtisvillikset edestä

Ja takaa (takana on siis korotus, lyhennetyin kerroksin tehty, jotta vyötärö pysyisi samalla tasolla sekä edessä että takana)

Sivulta (näkyy nuo lyhennetyistä kerroksista johtuvat pepun puolen leveämmät raidat sekä pepun osan muoto)

Ja vielä tarkempi kuva haarakiilasta sekä haarasaumasta


Housuihin kului Zitron Loft merinolankaa hiukka vajaa 100g, aloitin vyötärön ruskealla kun en uskaltanut riskeerata että kaksi kerää oranssinkirjavaa riittäisi pitkälahkeisiin housuihin. Nämä ovat kokoa M, ja oikeastaan vailla kotia. Eli jos kiinnostaa niin laitahan viestiä. :) (Mitat ennen pesua: Ympärys ennen haarakiilaa 44cm, Korkeus vyötäröltä haaraan 24cm, Lahkeen sisäreuna 15cm, Koko pituus 37,5cm, lahkeen ympärys 19cm) Muoks. MYYTY.

Pieniä mietelmiä

Olen tainnut löytää sen kuuluisan ajan madoreiän toisen pään. Onko sinulla se toinen? Haluaisitko jo vaihtaa, vai pidätkö edelleen ruhtinaallisesta omasta ajastasi? Vai oliko mulla se toinen pää lainassa vaan? Palautinko edes ajoissa?

Yksi asia on varmaa. Blogin nimi oli väärä. Se oli sitä jo alun alkaen, tiedäthän: luot blogin, sille pitää keksiä nimi ja kaikki ideat karkaa päästä. Edellisen blogini nimi oli toimiva, mutta en osannut ottaa sitä käyttöön uudella blogipalvelimella. Leijonaemo ja vielä oikein kengurupuvussa kuulosti mahtipontisesti siltä että aikoisin kertoa meidän elämästä pikkunatiaisen kanssa ja liinailusta. Mutta kun uudella blogilla olikin tilaajia jo ennen kuin ehdin mihinkään listalle sitä ilmoittaa, niin eihän sitä nimeä enää "voinut" vaihtaa...

Tarkoitus on kuitenkin edelleen kertoa käsitöistä, mutta oikeesti: Niitä ei ole syntynyt yhtään! Tai ainakaan mitään bloggaamisen arvoista. (Kuka sitä nyt lisäimuista ja muista räteistä jaksaa kuvia räpsiä yms.)

Uusi nimi, Pikku Juttuja madaltaa toivottavasti omaa kynnystäni kertoa pienistä asioista, elämästä ja käsitöistä. Jonkinverran juttuja voi olla kestoilusta, jotain liinailustakin. Mutta käsitöihin haluan palata pikimmiten.

Entä mitä meille kuuluu? Meillä on pian 9kk täyttävä vauhdikas tyttönen. Kontaten ja ryömien pääsee aika moneen paikkaan. Tänä aamuna sain seuraa suihkuun, pientä ihmistä ei pätkääkään kiinnosta kastuuko vaatteet, kun lattialla on vettä jota lätistellä! Keräyspaperit kutsuu koristansa seireenien tavoin, ilmeisesti painomuste on hyvänmakuistakin. Tämän kuvan oton jälkeen vietimme mukavan tovin laittaessa takaisin yhtä läppärin näppäimistä.