torstai 17. toukokuuta 2007

Villahousuja pienelle ihmiselle

Tässä neulomiani villavaippahousuja.

Keltaiset housut ovat Ruskovillan ohjeilla (malli 1 ja 4), lankana Piikun sinapinvärinen hahtuva (heidän mielestään keltainen). Ruskovillan ohjeet eivät oikein tunnu "omilta", ainaoikein-neule ja saumojen yhdistäminen ei oikein iske...

Ja tässä villahousuja Zitron Loftista, 100% merinovillaa, ihanan pehmeää, Kestovaippakaupasta. Malli näissä on oma, pyörönä neulottu. Kirjavien housujen väri on "lilansävyt ja vihreä" -lankaa, tummat ovat tummanruskeaa, sellaista tumman suklaan väristä. Nuo ruskea-puna-raitaiset housut ovat vähän pienemmät, ja ah niin ihanat, uskaltaisko tehdä toiset samankokoiset. Kirjavaa lankaa on vielä sinisen ja vihreän raidan verran, eli toiset raidalliset housut teen vielä, todennäköisesti valkoiseen yhdistäen.
Kokona näissä kaikissa on nb, ja nyt mä tässä pohdin että monetkohan me sitä kokoa tarvitaan? Tarkoitus on myös ommella merinovillaneuloksesta ohuempia villahousuja...

1 kommentti:

Kanerva kirjoitti...

Meillä on vauvalla ollut alussa 4-6 hahtuvapöksyt ja ne on riittäneet oikein hyvin. Itse olen tykännyt käyttää pitkälahkeisia bodyn kanssa ainakin kotona. Ei tarvitse pukea erillisiä housuja sitten enää villisten päälle. Olen hommannut myös bodyn jatkopaloja, kestovaippapepun kanssa ovat tosi käytännöllisiä ja bodyt menee pidempään.
Loft-pöksyt on meillä olleet vaan päiväkäytössä ja vasta nyt kun ovat vähän huopuneet (olleet enemmän käytössä) pitävät pissat hyvin.