maanantai 28. tammikuuta 2008

Uutta vaipatinta

S-kokoiset fuzzit jäi jo kauan ennen joulua pieniksi, eli korkea aika oli saada uusia. Nää kolme mä tein saadulla m-kaavalla, mutta on kyllä tosi leveet haarasta. Toisaalta, istuivat ihan hyvin kapeammilla imuilla, että väliäkös tuolla?
Kosteussulkuna ruosteen värinen br-pul ja ihoa vasten ruskea microfleece.

Näyttäpä ne hassuilta kuvassa, ihan tasasia ja hyviä ne oikeesti on. Ja ruskeesta pulista leikatut kappaleet on jo nepitetty, kukahan ne ompelis?

6 kommenttia:

MaaritH kirjoitti...

Ihanan väriset! Tein kans isompia vaippoja ja huomasin saman; haaroista liian leveet. Onneks en tehnyt ku yhden kokeeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Terve!

Hyvältä näyttää! Mistä kaava, saako netistä? Täällä on viilattu täydellistä taskuvaipankaavaa, mutta aina voi parantaa... ;)

T:Kata

Petra kirjoitti...

Maarit: toi leveys ei oikeestaan haittaa: kapeista imuista saa tarvittaessa tuhdin paketin, mutta kevyemmällä toppauksella sisäpuolen fleecen poimut toimii vuotosuojina. Pettänyt noi on vaan yläreunastaan takaa, niinkuin taskuilla on tapana jos on huonosti täytetty...

Kata: Taisin saada kaavan näihin postitse vaihtarina. En ole netistä löytänyt, ainakaan M-kokoisena fuzzia. Mutta fuzzi on helppo piirtää valmiistakin, on niin yksinkertainen malli... Mutta jos sulla on jo "täydellinen" kaava joka sopii teille, niin ei toi fuzzi mitään tuo. Nopea ja helppo se on ommella kun ei oo mitään pyöreitä kulmia. :)

Anonyymi kirjoitti...

HEJSAN PETRA!

Vilken söt tös ni har fått!! Hoppas allt går bra!
Är det du som har BM-häftet? Du har vel säkert fullt upp nu och inte så mycket tid att skriva, men Kristin frågade efter det häromdan; hon har föresten fått ett till barn, en pojke..

MVH
Isabel & Johanna (på jobb tillsammans en sönda-kväll)

Päivi kirjoitti...

Toivottavasti villaset myös sopivat, jos näyttivät mieluisilta. Toivottavasti M tokenee pian mahataudistaan, yks kurjimpia tauteja.

Päivi kirjoitti...

Se kauluri oli juuri siitä purkulangasta. M voi testata perjantaina ;) Ymmärrän hyvin, että huumori menee. Tein pienen palmikkopipon, todennäköisesti on liian pieni, mutta oli hauska tehdä. Näyttää ihan nuken pipolta.