lauantai 22. maaliskuuta 2008

Hyvää Pääsiäistä!


Ja vaipatinta taas pukkaa. Myllymuksujen kaavaa (SKL 1/2008) piti kokeilla, mutta en kyllä halunnut askarrella mitään pyöreitä takasiivekkeitä, eli siinä kohtaa oikaisin vähän. Etureunaa levensin pikkasen myös, jos vaikka pysyis paremmin paikallaan.
Eli M-kokoinen sisätäyttövaippoja puuvillavelourista, ei minkäänlaista kiinteetä imua, väreinä oranssi ja keltainen (vaipan sisällä toinen väri). Nepit oranssissa vaipassa keltaiset, keltaisessa punaiset. Kaavassa oli vain tarrakiinnitys ja siivekkeet aika leveät, joten kokeilin kaksirivinepitystä näin. Täytyy katsoa miten toimii käytännössä. Takakuminauhan laitoin 12cm pitkänä ja reisikumpparit 14cm. Ja kaikki kujiin ommeltuna. Tuntuu että vähän kuminauhaa edessäkin voisi olla paikallaan, jos istuisi vähän paremmin. Ja ton takasiivekkeen alareunaa vois vähän pyöristää kaventaen.


Tosi kivan näköiset tuli, ja paljon hauskempi ommella kuin tylsät beiget tai luonnonvalkoiset tms. (joita täällä on tullut ommeltua muttei postattua). Harmi että M tilasi nyt pinkin ja limenvärisiä vaippoja, kun sellaisia kankaita ei omasta takaa löydy - taitaa olla pakko napsutella vähän... ;)


Ja sitten pieni vilautus vaipan käyttäjästä päivittäisessä kurkuntuhoomistouhussaan. Syöminen on meinaan vakavaa puuhaa, ja kurkku ihan mielettömän hyvää. Varsinkin kun ruokavalio koostuu perunasta, porkkanasta, kurkusta, mustikasta ja vadelmasta (jälkimmäisiä kahta ei saa itse syödä, tylsä äiti). Katsotaan nyt kuinka kauan kurkku on pop :D

9 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Kylläpäs tyttö on kasvanut.

Kuitupitoinen ruokavalio on hyväksi vatsalle.

Anna-Kaisa kirjoitti...

Aivan ihania vaipattimia! En yhtään ihmettele, että te käytätte kestovaippoja, kun sä teet niistä noin nättejä! ;)

Ja prinsessa jo niin iso tyttö, että syökin itse, apua!

MaaritH kirjoitti...

Ompa pirteitä vaippoja! Pitäs vissiin nyrjäyttää mielensä ja raaskia tehä velourvaippoja. Jostain syystä ajattelen et se on tuhlausta(!) tehä vaippoja noin upeista kankaista :P

Nyrjähdys on kyllä tainnut jo tapahtua, kun tekis mieli leikellä nuo sun kankaas nyt heti vaipoiksi ennen ku sulle ehtivät :D Täytynee toimittaa nuo sulle pian, että pääset esittelemään lisää namivaippoja!

Petra kirjoitti...

Karoliina: niinpä, ei oo pikkuvauvaa meillä enää...

Anna-Kaisa: joo, Lilja on syöny koko ajan omin käsin, kurkusta sai aloitella, eilen sai riisikakkua ekaa kertaa - oli herkkua!
Täytyis kirjoitella sulle pidemmästi kuulumisia. :)

Maarit: :) Meillä kestoillaan kun ne vaipat on niin hienoja ja mukavia iholle - siks kankaiksi valikoituu vaan parhaat.
Älä nyt kuitenkaan mun karkkiveloureja leikkele... ;)

MaaritH kirjoitti...

Käkkärää! Just muistin, että onhan mulla itelläkin velouria hamsteroituna. Mihinköhän oon ne työntänyt talteen? Mutta jospa ensin yrittäs nukkua :P

Lotta kirjoitti...

Voi, söpis kurkkumonsteri :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli ihan pakko kommentoida, kun meilläkin on syyskuussa -07 syntynyt Lilja niminen tyttö :) Sattumalta eksyin tänne. Ja me käytetään muuten kans kestovaippoja, tosin en oo ompeluimmeisiä, eli valmiina olen ostanut.

Terhi

Sokkopöllö kirjoitti...

KVI:n kautta eksyin ihastelemaan kauniita vaippoja. :)

Katja kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen