sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Tuunaa mun kiesit

Lapsi sai talvella nuken. Nukke tarvitsi rattaat. Vanhemmat ostivat rattaat marketista. Rattailla oli luvattoman ruma kangas mutta vankka runko. Äiti ompeli nukenrattaille heti uuden päällisen.
Nukke sai eilen naapurin sedältä uudet (vanhat) rattaat, joissa myös vankka runko mutta luvattoman ruma kangas, likainenkin vielä. Äiti ompeli nukenrattaille heti uuden päällisen. Kaavakin oli tallessa edelliseltä kerralta.

Vasemmalla naapurilta saadut rattaat, nämä jäävät ulkokäyttöön. Oikealla talvella ostetut rattaat, nämä pysyvät sisärattaina.
Molemmissa päällä puuvillakangas ja alla tukena ulkoilukangas (raidallisissa vaalea beige ja kukallisissa suklaanruskea). Reunoilla vinokaitaletta.
Ihanan helppo ja hauska projekti. Samanlaista tuunausta odottaisi lapsen oikeat rattaat, kankaatkin on jo, mutta jotenkin se tuntuu hieman suuritöisemmältä edes aloittaa...

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Minä verhoilin yhdistelmä rattaat, siis ihan oikeat, ei nuken. Ekan kerran tein sen urakan vähän puolittain esikoisen kanssa ja viime kesänä sitten uusinkin ihan kaikki kankaat junioria varten. Tosi työläs homma ja vaati käsinompeluakin kun ei kaikki osat koneelle taipuneet, mutta vaivan arvoista silti. Blogissani on kuvia.