maanantai 2. elokuuta 2010

Sain iltasella viimeisteltyä vielä nämä vaatteet lapselle. Mulla oli siis tässä yhtenä iltana sellainen leikkuu-ilta, eli leikkelin vaan läjän kankaita. Nyt voin poimia sieltä yhteensopivia värejä ja ommella samoilla langoilla aina vähän sarjassa. Ainakin yksi paita, mekko ja kolmet legginsit odottelevat leikeltyinä. Ja ihan parasta on miettiä ja leikata resorikaitaleet samalla, ei tyssää ompelun aloitus sitten siihenkään. :)


Pilvipaita on samalla kaavalla kuin edellisen postauksen paita, nyt molemminpuolinen kirjekuoripääntie. Harkitsen neppien laittamista olalle, mutta katsotaan nyt miten pesun jälkeen asettuu. Kuvissa ei näy, mutta myös helma on huoliteltu resorilla, samalla vihreällä kuin takakappaleen pääntieosuus. Resoreissa samat värit kuin edellisessä asussa. Pilvitrikoo on JNY:n interlockia, tosi napakkaa ja paksua, tuntuu hyvälaatuiselta. Pipon kaava on oma.

Piparikukkatunikasta tuli tosi kiva. Käytin samaa kaavaa kuin tässä postauksessa, tein tunikasta juuri niin pitkän kuin mihin kangas riitti. Joustofrotee Myllymuksuilta. Sukkahousut Lasten Metsolasta, ehkä parhaita sukkahousuja mitä meillä on ollut. (Kun tekisivät vielä tylsästi valkoiset ja kirkkaan punaiset tätä laatua niin mitään ei puuttuisi sillä saralla. :) Nyt ovat melko retroja värejä tarjoilleet.)

Ylemmässä kuvassa värit on itse asiassa aika lähellä oikeaa, varsinkin mekon osalta. Alempi kuva on tarkempi, mutta turhan haalea. Jospa ensi kerralla kuvaisin ihan päivällä... ;)

1 kommentti:

Hilla kirjoitti...

Kivoja ompeluksia sulla, vähän aikaa sitten löysin blogisi. Nuo pilvikankaat on niin ihania!