sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Hetkisen aikaa on blogi viettänyt hiljaiseloa - elämä ei. :) Meillä on nyt kaksi lasta, Tiuhti on neljävuotias neitonen, tykkää kaikesta pienestä ja sievästä. Viuhtilla on ikää 9,5kk ja vauhti päällä lähes jatkuvasti, pelko täysin vieras käsite. Toisilleen sisarukset ovat tärkeimmät koko maailmassa. Voi olla että blogin Pienet Jutut ovat jatkossa vähän muutakin kuin vain käsitöitä. Niitä perusvaatteita kun tulee surauteltua aina tarpeen mukaan, mutta eipä niitä aina jaksa ja viitsi raportoida. Ehkäpä niistä pitää vaan tehdä vähän hauskempia, niin on kivempi raportoida. ;)

Tiuhtin pikkuhousut alkoivat myös jäädä pieniksi, asia josta mies muistutteli muutamaan otteeseen. Nämä ovat samalla kaavalla kuin joskus aiemminkin postatut, eli olisiko Ottobre 6/2010, koko 110cm. En vaan ymmärrä, olisinko sittenkin madaltanut niitä aiemmin pari senttiä, koska nämä ovat vähän oudon malliset. Pitäisi olla hipsterit, mutta on kyllä enempi maxit. Lapsi kelpuuttaa kyllä, ja lohikäärmepikkarit päätyy aina käyttöön jos puhtaina ovat, mutta itseä vähän harmittaa. Periaatteessa nuo yhdeksät riittäisi meidän pesukierrolla, mutta taidan turhamaisuuttani tehdä satsin lisää, vähän matalampia, kunhan saan kiireemmät työt alta pois.


Aina välillä mä kyselen vaatteen saajalta sekä puolisoltani mielipiteitä resorin väristä, vaikken vastauksista pidäkään. Teen sitten kuten parhaaksi katson ja hyvää tuppaa tulemaan. Eli pinkki ajoneuvotrikoo on single jerseytä ikasyriltä ja turkoosi resori myllymuksuilta. Paita päätyy käyttöön heti kun on puhtaana. Parasta palautetta on se.

3 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Kiva kun palasit ja tietty onnea! Pikkarit on kyllä ihanan värikkäitä, kelpaa sellaisia käyttää!

rusina kirjoitti...

Kiva lukea blogiasi pitkästä aikaa! Paidasta tykkään tosi paljon, käyttäisin mielelläni omilla tytöillänikin. Ja kivoja ovat pikkaritkin, pirteän värikkäitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa pitkästä aikaa! T: Irmeli