tiistai 25. lokakuuta 2011

Ulkona alkaa olla jo aika kylmä, mutta pienet ihmiset painelee pitkin pihoja sellaista vauhtia, että hiki kuulemma tulee. Pipon pitäisi siis lämmittää kun ollaan paikallaan, mutta hengittää kun lämpöä riittää omasta takaa. Villaa ei vielä toivoteta tervetulleeksi. Kokeillaan bambua, tässä tapauksessa bambu-puuvilla-joustofroteeta (Myllymuksut), jota on vaateompeluiden jäljiltä vielä kaapissa. Pipo ja huivi ovat kaksinkertaiset, jospa vähän lämmittäisi paremmin niin.


Tämä setti lähti tänään postin mukana kaverille, jonka synttäreille se ei ihan ehtinyt mukaan. Raitojen värit eivät ole saajan äidin mieleen, mutta ovat juurikin saajan haalarin väriset, joten uskoisin että kelpaa kuitenkin. Olen ommellut näitä huiveja ennenkin, mutta parantelin mallia nyt vähän vielä, ja vihdoinkin se suojaa kaulaa kunnolla, eikä jää lerpattamaan. Huivissa on takana neppikiinnitys, jolloin lapsi saa huivin itse päivähoidossa kaulaansa ja pois.  

Viime päivinä täällä on myös puikkoja heiluteltu, pienempi Aviatrix odottaa nappia ja lankojen päättelyä, isompi on aloitettu. Näyttäisi siltä että vihdoinkin olen löytänyt pipomallin joka ei jätä kylmäksi korvia tai niskaa. Tykkään. Ja toivottavasti postaan piakkoin. :)

Ei kommentteja: