sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Pipotusta


Pipo ja paita jo aiemmin valmistuneita, tosi mieluisia molemmat. Pipo lapsen pään mukaan piirretty, paidan kaava ottobresta. Pipo perussingletrikoota, paidan trikoossa on vähän lycraa mukana. Paidan kankaasta on myös kapeat housut, mutta ei sitä settinä voi käyttää, on aika pyjaman oloinen niin.

Pipo olisi myös lapsukaisen kaverin mieleen, siitä käydään välillä vähän kiistaakin. Lupasin ommella tuolle ihanalle pienelle oman pipon. Materiaaliksi valikoitui saajan mummun kätköistä 80-luvun collegea, sini-lila-kirjavaa (kuin epätasaisesti värjätty). Kangas ei ollut oikein mun mieleen, joten halusin vähän jotenkin piristää sitä. Luulisin että onnistuin valitsemaan myös saajan (ja hänen äitinsä) makuun sopivan koristuksen. Itseasiassa, näin pipon kangas on musta aika hieno.

Tyttö rakastaa pupuja, ja violetin ja mustan lisäksi vaatteet on usein vaaleanpunaisia, joten tuskin kovin pahasti pieleen menee. :)

Pipon pupunappi oli yksinäinen pupunen tässä seurassa:

Kiersin eilen tutulla kirppiksellä, ja tein huimasti löytöjä. Nämä napit oli pienessä pussissa ison laatikon pohjalla, laatikossa oli lähinnä romuleluja, joten ihmettelen että edes lähdin penkomaan. Eurolla lähti meille nuo. Ei ne kaikki aivan oman näköisiä ole, mutta muutama oikein kaunis siellä on kyllä. Ja osa päätynee lapsen (tulevaan) nappilaatikkoon. Sellainen on saatava, mummun nappilaatikko oli niin huikea kokemus. :D

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Kiva tuosta piposta tulikin. Pienellä lapsen saa ilahdutettua, jos nappilaatikolla.