tiistai 17. heinäkuuta 2007

Pientä valmistuu

Tuntuu et mä teen kokoajan jotain, mut mitään esiteltävää ei oo. Tahti on kyllä hidastunut, et ei sitä niin paljoa saa aikaiseksikaan. Loppuviikosta piti vähän toppuutella tahtia muutenkin, vähän liian tiukkaan tahtiin tuli oltua liikenteessä, ei ollut olo enää kovin hyvä.

Onneksi joku sentään saa jotain aikaiseksi, siis jotain aikas hienoa... :) Livenä en oo tota vielä nähnyt, on varmasti ihana!

Itse olen ommellut vauvan sänkyyn yhden aluslakanan flanellista ja kaksi patjansuojusta. Eipä taida niistä kuvaa viitsiä laittaa... (vaikkei niissä mitään vikaa olekaan)

Yksi kerä Garnstudion Safrania (100% puuvilla) on muuntautunut pieniksi sukiksi. Ensin tein noi kuvassa oikealla olevat, kokoa " ihan kivat, sopii sitten aika pian potkuhousujen päälle", mutku mä halusin sellaiset paljaaseen jalkaan sopivat, niin keskimmäiset oli jo aika lähellä, vähän ehkä pulleat. Vasemmanpuoleiset sitten ovatkin varmaan heti sopivat (muutaman viikon ajan). Noihin viimeisiin olisin tehnyt pidemmät varret, jos olisin uskaltanut, pelkäsin vaan langan loppumista, turhaan: sitä jäi vieläkin vähän... Eli yhdestä 50g:n kerästä ovat nuo kaikki. :) Puikot oli 2,5mm ja 3mm sormikaspuikot.


Ihan kivaa neulottavaa toi Safran oli, mutta ihan tyytyväinen oon että ostin vaan yhden kerän (jo senkin takia että alennuksessakin oli vähän ylihintainen...). Ja yhtäkään paria pieniä sukkia en siitä enää olisi jaksanut tehdä. Lisää sukkia on kuitenkin vielä tulossa, mutta välillä kyllä jotain muutakin...

Ei kommentteja: