perjantai 27. heinäkuuta 2007

Punaista söpöstelyä

Neulova ystävä, joka on ystävällisesti testineulonut villahousuista kirjoittamaani ohjetta, sai tuossa muutama viikko sitten vauvan, ja häntä lahjoin tällä ihanaisella sisävaipalla. Tiesin että tyttöselle ei juurikaan mitään vaaleanpunaista olisi, niin tuon pienen vaaleanpunaisen pupun yhdestä flanellikankaasta aplikoin söpöilemään vaipan edustaan. :)
Vaippa on tehty mummut nb -kaavasta pienennettynä, reisikuminauha on tikattu vain sisempään kankaaseen. Sisimpänä on bambujoustofrotee, uloimpana on punainen trikoo jonka alla vahvikkeena flanelli. Imuissa joku määrä sherpaa ja bambujoustofroteeta (saattaa olla 2+2, en kyllä muista, pitää oikeesti ruveta kirjoittamaan ylös noi piiloon jäävät jutut).


Eilen sain kuulla että nuo ovat toimivat, eli uskallan niistä kertoa... ;)

2 kommenttia:

Jussi K. kirjoitti...

Moro. Kestoilua mekin harrastettiin kohtalaisesti. Jotenkin ihan vauvana se ei onnistunut, mut vähän kun kasvo niin oli helpompaa. t: Jussi K.

Petra kirjoitti...

Hei Jussi, Hauska että löysit tänne! :)
Jep, meillä ajatuksena että onnistuu jos onnistuu, mut yritetään ainakin. Alussa voi olla kaikkea muutakin, et ei ehkä kaikkea kerralla jaksa, mut tosiaan myöhemmin voikin sujua...