sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Viimeinen villahousu

No ei vaan, mutta ehkäpä vihdoin viimeinen versio. Nyt nimittäin löytyi meidän tsi-villahousumalli. :) Näitä tulee kyllä tehtyä lisää. Monetkohan villahousut lapsi vois tarvita, kun noi babyidean wool longiesit ja shortiesitkin on niin ihania (ja ihanan pehmeitä)? :D

Näissä lankana valkoinen Zitron Loft merino, 106g pääteltynä, eli ihan ei kaks kerää tainnut riittää. Aloitin vajaasta kerästä, eli en pysynyt menekissä mukana neuloessa.


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat pöksyt. Saisikos näihin ohjetta? En ole vielä yksiäkään neulonut. Kaverilta sain yhdet hahtuvahousut ja eilen hain merinovillaista lankaa ja tarkoitus olisi yrittää...

Petra kirjoitti...

Kiitos! :)
Ohje on kirjoitettu ja julkaisen sen täällä pian. Nyt seon muutamalla neulojalla koeneulottavana, jotta varmasti tulee sitten selkeä ohje. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ihania juttuja olet tehnyt!
Pakko se vain on huokailla...
Minäkin kiinnostunut noiden pöksyjen ohjeesta, mutta ennenkaikkea siitä, että joku jaksaa tehdä noin ihania juttuja. Voihan niistä nauttia näinkin :)

almaliini

Petra kirjoitti...

Kiitos Almaliini. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanuutta!!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ne löytyi; olen metsästänyt netistä täydellisiä vaippahousuja ja sinä olet ne onnistunut luomaan! Ohjetta minäkin näihin anelen! =D Meillä odotetaan pientä syntyväksi tuossa helmi-maaliskuussa joten vielä saan rauhassa villavaippahousuja väsätä.. =)

Anonyymi kirjoitti...

Hejsan!
Jag hittade plötsligt till din "nya" blogg när jag rensade mina bokmärken... Hur har ni det? Här är det illamående för hela slanten, men jag ser ljuset... Mage + tillhörande sparkar har jag fått iallafall!

Unikuu kirjoitti...

ihanat villikset..voi kun osais neuloa.. meillä olis tällasille tarvetta kyllä.