torstai 27. marraskuuta 2008

Vaatteethan sen ratkaisee...

...jos mudan värisessä haalarissa somisteet on vaaleansiniset, on lapsi ilman muuta poika. Ei ole mahdollista että äiti vaan on käytännön ihminen ja lisäksi pihi, eli haluaa hyvän haalarin mutta ei maksaa siitä maltaita. Ei toki. ;)

Muuttaisikohan vaaleanpunainen myssy asian?


Ohje: Thorpe by Kirsten Kapur pdf-ohje , ravelry-linkki
Lanka: Pirtin kehräämön hahtuva, kaksisäikeisenä - vastasi hyvin ohjeen tiheyttä
Puikot: 5mm
Nappi: oma, fimo-massasta tehty joskus muutama vuosi sitten
Muokkaukset: Jatkoin korvaläppien kavennuksia 3s asti ja laitoin kiinnitykseksi napin, solmut ei oo meidän neidin juttu.Kommentit: Myssy on nerokas, suojaa hyvin niskaa, otsaa, korvia ja poskia. Nyt vaan tosiaan tarvis ehkä tehdä se kypärämyssy pienemmällä aukolla, jos hahtuva sattuis kutittamaan... Lilja muuten tykkäs, poseeras peilin edessä ja keimaili kameralle. :D

5 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Tosi suloinen myssy! Värikin on hieno.

villafani kirjoitti...

Nätti pipo :) Hassuja ihmiset on ku tietyt värit/väriyhdistelmät on muka vaan tytöille tai pojlle. Ihmiset kattelee välillä kummissaan, että kumpi mein poika on, kun pöksyt on mustat ja valkoisessa paidassa oransseja kaloja... Ois vissiin jotain vaaleansinistä tai -punaista pitänyt olla asussa, että ois selkee, tai ees kuvitettu kukkasilla tai traktorilla o_o

Petra kirjoitti...

kiitos kehuista :)

villafani: juuri tähän olen törmännyt, meidän tytöllä ei siis juurikaan ole vaaleanpunaista, ja häntä luullaan kyllä aina silloin tällöin pojaksi. (vaikka päällä harvoin on esim. sinistä, autoja ei koskaan...) Tarvii varmaan ommella enemmän mekkoja ja tunikoita. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva pipo. Taidan itsekin jossakin vaiheessa kokeilla. :) Onnistuisikohan tuollainen niin, että neuloisi reilusti isomman ja huovuttaisi. Olisi itselle siinä mukava ja lämmin hattu. :)

Petra kirjoitti...

Jenni: kiitos.
Onnistuisi varmaan. Tätä Liljan pipoa mä koitin vähä huovuttaakin (kylmä-kuuma-kylmä -tyylillä), mutta vielä olisi varaa pienentää. Tosi helposti jää toinen korva vailla suojaa. Eli mun makuun korvaläppä on joko vähän liian pieni tai sitten liian edessä. Todennäköisesti liian pieni.