perjantai 5. maaliskuuta 2010

Tilasin nämä Myllymuksujen kuosibambut jo jokin aika sitten. Saadessani kankaat petyin kyllä vähän, vaikka olin näitä livenä nähnytkin. Ruskea siili tuntui tosi tummalta ja tunkkaiselta, oranssi etana oli sekava eikä kuvat eroitu kovin hyvin. Pinkki perhonen oli ihan ok, mutta ei inspiroinut. Päässä löi tyhjää, ei ideoita.

Nyt nämä kankaat oli vaarassa jäädä "pieneksi", eli paloista ei kohta tulisi mitään Liljalle sopivaa jos en pistä töpinäksi. Blogimaailman vallannut aplikaatioinnostus saapui tännekin ja ratkaisi ongelmani: aplikoin kuosin eläimen eri värillä vaatteeseen. Tadaa! ;)Kaava: Ottobre workshop -paitakaava, koko 92/98 (eli leveys 92, hihojen ja helman pituus 98)
Kankaat: Myllymuksujen kuosillinen bambuneulos (53% bambua 47% puuvillaa), Ruskea siili, Oranssi etana ja Pinkki perhonen. Resorit Myllymuksuilta, velourtilkut samoin.
Aplikaatiokuvat: Omaa käsialaa, meinasin ensin ottaa kankaan kuvan ja suurentaa, mutta päädyin piirtämään omat, samnahenkiset eläimet. Perhosbambu ei mielestäni kaivannut aplikaatiota.
Muokkaukset: Kaavan pääntie on aika reilu, joten lisäsin kunnon saumavarat myös ruskeaan ja oranssiin, joihin tein tuon resorihuolittelun. Mielestäni kaula-aukko istuu paremmin noin, eikä ole kuitenkaan liian ahdas pukea. Perhospaitaan tein tavallisen resoripääntien ja hihansuihin käännettävät resorit.

Siilipadan kaveriksi löytyykin jo housut, perhoset sopii ruskeiden ja tummansinisten housujen kanssa, mutta etana taitaa kaivata keltaisia housuja vielä. Sellaiset täytyy varmaan tehdä. :)

3 kommenttia:

ankkis kirjoitti...

Toi siili on kyl NIIIIN Liljan näköinen :)

Petra kirjoitti...

Ankkis: Niin on, ihan paras paita nyt. Ilmeisesti tosi mukava päällä, ja noitten punaisten velourhousujen kanssa tosi ihana setti. Tykkään.

Inkeliina kirjoitti...

Ihania, etenkin tuo etanapaita!